مشاوره حقوقی رایگان - درمورد آزادی وثیقه

باسلام ما یک سندی اجاره کردیم بامن وبازندانی پشت گوشی که با طرف حرف زدیم قرار شد که سند برای یک سال بزاره و50میلیون بگیره بعد آدم ما که رفته بود شهر طرف که مثلا نامه بازداشت سند رو بگیره وپولشونو بده وضمانت بده بدشانسی ما بیسواد بوده اونا سواستفاده میکنن وقرارداد مینویسن برای 6 ماه نمینویسن 1سال بعد از این بدبخت برای ضمانت 1میلیارد سفته و تعهدنامه محضری هم ازش میگیرن حالا6ماه و 40روز گذشته یعنی قرارداد تمام شده و صاحب سند همش میگه برید سندمو آزادکنید قرارداد تمام شده وفلان مابهش میگیم مگه قرار نبود 50تومان میگیرید برای 1سال سند بازداشت باشه صاحب سند میگه نه قرار بوده 6ماه سند بازداشت باشه وبرای 6ماه به من 20 تومان دادن میگه اگه اینجوریه به من ربطی نداره منظورش اینه که 30تومان رابط خورده!!! حالا بنظرشما ما بایدچکار بکنیم راهی داریم یان زندانی بگیم بره خودشو تحویل بده پولش که بابدبختی جور کردبرای سند خورده شد ورفت والله موندیم چکار بکنیم خیلی ظلم میشه درحقش چون هنوز دادگاه نخواستتش وبخاطر سندی بره خودشو تحویل بده ممنون از لطف شما عزیزان لطفا زودتر اگه میشه پاسخ بدین وراهنمایی بکنید خیلی ممنون میشم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر حقوقی لازم است مدارک و اسناد مورد مطالعه قرار گیرند.

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

شما چنانچه حتی قرار شد زندانی معرفی بشه حتما همزمان سفته ها پس گرفته بشه وگرنه میفروشنش به شخص یا اشخاصی اونم میشه دردسر دوبل

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بهتر است با قاضی پرونده صحبت کنید و قرار رو به قرار مساعدت تری تبدیل کنید و ضمن آزادی وثیقه طرف اسنادتان را مسترد کنید
در ادامه میتوانید نسبت به طرح شکایت استرداد وجوه موضوع را بررسی کرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

نجم الدین سپهوند

نجم الدین سپهوند :

طبق مدارک نوشته سند برای شش ماه در اختیار شما گذاشته ..البته سندی که به عنوان وثیقه بازداشت میشه تا اتمام و ابتدای اجرای حکم ...

محمد فلاح

جناب آقای محمد فلاح :

با سلام . باید با گفتگو و توافق بین خودتون موضوع رو حل کنید.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

مجبورید مبلغی جور کنید و 6 ماه دیگر تمدبدش کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به هر صورت باید با وثیقه گذار به توافقی برسید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام باید دقت میکردید رودتر سند را ازاد کنید و حتما سفاه یاچک امانت را مسترد کنید