مشاوره حقوقی رایگان - آزادی سند وثیقه

مجددسلام میخواستم بدانم زندانی ما سندآزاده و حکمش هنوز ندادن 6ماه که بیرونه حتی1بار هم دادگاه نخواستتش ولی کلاهبرداری کردن و6ماه نوشتن قرارداد را حالا بخاطر سند بره خودشو تحویل بده چون میترسیم با اون 1میلیارد سفته وتعهد محضری واینا باز شر ودردسر دیگه ای نشه برا ضامن ؛اصلا دادگاه نخواسته وصاحب سند خواسته مگه زندانی بره دادگاه وزندان تحویلش میگیرن یانه؟ و کجا باید بره وچطوری خودشو معرفی کنه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به شعبه‌ مورد نظر مراجعه کنید کافی است جهت آزادی سند دستور صادر خواهد شد.
طی لایحه تخصصی اقدام نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

پرونده اش را پیگیری کند و با صاحب سند کار نداشته باشه فعلا

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نحو حضوری از طریق شعبه مربوطه این موضوع را پیگیری بفرمائید.
لازم به ذکر است با تحویل زندانی و صدور دستور مقام قضایی، وثیقه آزاد خواهد شد.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام به دادگاه رسیدگی کننده مراجعه بفرمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام زندانی را تحویل بدهید ظرف مهلت و سند را ازاد کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است.
طبق قرارداد شما توافق کرده اید شش ماه و باید طبق قرارداد عمل کنید.
در زمان تنظیم قرارداد باید با دقت مطالعه می کردید و اگر سواد ندارید شخص با سواد می فرستادید تا قرارداد را مطالعه کند.

محمد فلاح

جناب آقای محمد فلاح :

با سلام . همان دادگاه و شعبه باید مراجعه کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با تحویل زندانی و صدور دستور مقام قضایی، وثیقه آزاد خواهد شد.

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

متهم را تحویل بدهید و تقاضای آزادی سند کنید