مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه از کلانتری

علت ابلاغیه ازطرف کلانتری بابت ثبت ثنا انجام شود.وبرگه ثنا به کلانتری مراجعه شود چیست . ایا باید ضامن ببرم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
داشتن سامانه ثنا برای انجام ابلاغات به شما است
فعلا ضامن لازم نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
در کلانتری خیر در دادسرا آری
با یک وکیل مشورت نمایید و همراه شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام منظور این است که در سامانه ثنا ثبت نام نمایید تا ابلاغیه‌ها از طریق مرجع محترم قضایی برای شما ابلاغ گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای ابلاغیه‌ها لازم است که از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خود، اقدام به ثبت نام در سامانه ثنا کنید. در صورتی که به ضامن احتیاج باشد در متن ابلاغیه به آن اشاره خواهد شد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ضامن لازم نیست و مشکلی در کلانتری برای شما پیش نمیاد .
ظاهراً کسی از شما شکایت کرده است که باید در کلانتری حاضر شوید و اظهارات خود را بیان کنید .

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

خیر.به دفاترخدمات مراجعه وثنا ثبتنام وپرینت آن را به کلانتری ببرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر ثنا ثبت نام کنید تا ابلاغیه ها برایتان بیاید

ابراهیم ناصری

ابراهیم ناصری :

خیر با مراجعه به دفتر خدمات قضایی نسبت به ثبت ثنا اقدام نمایید در مراجه به دفتر خدمات قضایی کارت ملی و تلفن همراه با سیم کارت بنام خود را فراموش نکنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

حضوری مراجعه فرمایید تا از موضوع مطلع شوید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در این مرحله لازم نیست اقدام به ثبت نام از طریق دفاتر قضایی کنید