مشاوره حقوقی رایگان - وکیل سفته ها رو نمیدهد

سلام من چندسال پیش بر علیه پرسنلم که تخلف کرده شکایت کردم و سفته هایی که از او داشتم رو به وکیل دادم و اجرا گذاشتم و اون محکوم شد الان من باید سفته ها رو به او پس بدهم ولی وکیل نمیدهد ومیگوید سفته ها نزد من نیس من الان چگونه میتونم سفته هارو از او بگیرم یا اینکه باطل کنیم؟؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما ابتدا می‌بایست شکایت خود را باطل نمایید خواسته خود را مسترد کنید و سپس مراجعه نمایید و اصل سفته‌ها را از پرونده دریافت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه می‌شود به دلیل مفقودی سفته‌ها، بین طرفین متنی تهیه شود و در آن عنوان شود که دیگر هیچ ادعایی در آینده نسبت به این سفته‌ها وجود نخواهد داشت. این اقدام بهتر است از طریق یکی از دفاتر اسناد رسمی به سرانجام برسد.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اطهارنامه ارسال کنید و بعد سکایت در کانون وکلا یا مرکز وکلا

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر به سفته‌ها دسترسی نمی‌باشد میتوانید با توجه به محتویات پرونده کپی آن را تهیه و در دفترخانه اقرار بر باطل بودن سفته‌ها نمایید