مشاوره حقوقی رایگان - آپارتمان ورثه ای

باسلام من با مادرم در آپارتمان بعداز فوت پدرم از همسرم جداشده وبا مادر زندگی میکردم مادر فوت شده وراضی به فروش هستم وجابی برای زندگی ندارم و قدرت پرداخت اجاره هم ندارم آیا ورثه ای میتواند من را بیرون کند یا اجاره بخواهد وسایل داخل منزل راحکم پلمپ بگیرند و تخلیه حکم بگیرند لوازم به من تعلق میگیرد یا باید طبق سهم همه را بفروشیم و تقسیم کنیم

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام خلع ید میگیرین و باید اجرت المثل پرداخت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می تواند خلع ید شما را بخواهند و اجرت المثل ایام تصرف نیز قابل مطالبه است.
شما بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قانوناً امکان پلمپ وجود دارد ا عرفاً پلمپ صورت نمی‌گیرد شما می‌توانید در این خصوص وکیل بگیرید تا کارهای شما را انجام دهد و در خصوص حق الوکاله انتها بپردازید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

حکم پلمپ خیر به فروش میرسه سهم شما پرداخت میشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
مهر و موم ترکه امکان دارد
و تمام ماترک بین تمام ورثه تقسیم خواهد شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش مطروحه تکراری است و در گذشته به نحو دقیق پاسخگویی صورت گرفته است‌.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. طبق میزان سهم قانونی قابل تقسیم وفروش است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اری قانونا امکان فروش و مزایده و مهروموم ترکه وجود دارد