مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت ثمن معامله

بنده یک واحد آپارتمان که از طریق مزایده برنده شده بودم و 2فقره چک 170 میلیونی ان باقی مانده بود را فروختم برای ثمن معامله مقداری حدود 300 میلیون نقد ودر تاریخ مقرر بجای چک در مبایعه نامه ثبت شد که خریدار موعد اول تیکه تیکه کمتراز مبلغ و موعد دوم را پرداخت نکرد متاسفانه با اینکه در قرارداد متعهد پرداخت بدهی بانک شد حتی موجودی چک بنده رابرای وصول اقساط بانک تکمیل نکرد ضمنایک ماشین 400میلیونی که وکالتش باطل شده بود را به قیمت 600 میلیون بابت نقدینگی تحویل داد ولی از انتقال ان امنتا کرد با اینکه صاحب سند به یک تایید تلفن اکتفا کرد حتی از طریق تلفن حاضر نشد برای انتقال سند خودرو تاییده به صاحب سند
بدهد.بنده با اینکه به املاک اطلاع دادم مدارک تحویل تا تصفیه ندهدحتی ملک خریدار را فروخت.با توجه به اینکه چک بدهی وام مزایده اقساط وصول نشد توسط بانک حداکثر تا 72 ساعت دیگه ملک فسخ از طرف بانک خواهد شد در صورت فسخ از طرف بانک با توجه به اینکه خریدار باید بدهی را پرداخت میکرد ایا بنده باید جوابگو باشم یا خریدار

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
با توجه به توضیحات شما جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که گاهی برخی از سوالات نیازمند بررسی بیشتر می‌باشد ضمناً می‌توانید سوال خود را به صورت موردی نیز بیان نمایید تا بتوان به آن بهتر پاسخ داد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام به شما کاربر محترم دادراه با این مطلب شروع کنیم که پرونده هایی که تماما ملکی یا حتی یک بخشی از آن مرتبط با ملک و باغ و اراضی می‌باشد و با به مفهوم دقیق تر کلا اموال غیر منقول میشود به این شکل حل و فصل نمی‌شود که فقط پرسیدن یک سوال کوتاه و مختصر شما را به راه حل نهایی سوق دهد چرا که ابعاد حقوقی به یکدیگر ارتباط کامل دارند البته شباهت هایی به یکدیگر دارند ولی نه کاملا و متفاوت هستند مخصوصا پرونده ملکی را اصلا نباید مورد غفلت قرار گیرد به همین دلیل اشتباه در خود عنوان خواسته که در ستون دادخواست قید می کنید یا دفاعیات به ضرر افراد دخیل است. با توجه به صحبت هایی که شد بهتر است بررسی مفصلی از اوضاع و احوال پرونده صورت گیرد اینکه چگونه طرح دعوی شود و دلایل آن چه میتواند باشد و آیا این دلایل نیز باید در ارسال دادخواست بارگزاری شود یا خیر و بر چه مواد قانونی استناد شود مهم است چرا که باید بر اساس قوانین موجود و مستند و مستدل باشد و باید خاطر نشان کرد که درصورتی که دادخواست به طور صحیح و درست مطرح نشود بلاشک در اولین مرحله رسیدگی رد شده و همچنین ممکن است شرایط شکلی آن درست باشد و نام دادخواست را بشود روی آن گذاشت ولی به صلاح نباشد که این نوع دادخواست با این کیفیت و این دلایل به شعبه قضایی ارسال شود که این از وظایف وکیل است که این مصلحت را تشخیص دهد . اگر هم که پرونده در جریان باشد باید مطالعه پرونده در شعبه حقوقی صورت گیرد که وکیل از جزئیات پرونده باخبر شود و دفاعیات مناسب و کاملی انجام دهد .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی لازم است که مدارک و مستندات مربوطه پیرامون موضوع مطروحه مورد بررسی و تحت مطالعه قرار گیرند.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم پرونده ملکی � یکی دو خط پاسخ به جواب قانع کننده‌ای نخواهید رسید به دلیل حساسیت موضوع جهت اظهار نظر دقیق رویت اسناد و مدارک شما ضرورت دارد