مشاوره حقوقی رایگان - فروش آپارتمان

با سلام،یک واحد آپارتمان داریم که سه دانگ سه دانگ است الان قریب به یک سال است از همسرم جدا شده ام و هنگام طلاق دادگاه سه دانگ از آپارتمانی که بنام من بود وچون تنها دارایی من بود جز مستثنیات دین تشخیص داد،در حال حاضر بعلت نداشتن خانه تصمیم بفروش گرفته ام ولی از هر جا که مشورت گرفته ام می گویند که ملک تا تبدیل به پول نشده شامل مستثنیان دین می شود بمحض اینکه فروخته شود همسر سابقم بجای مهریه می تواند پول فروش آپارتمان و سهم3 دانگ بنده را درخواست کند و بگیرد. در این مورد راهنمایی میخواستم که چه راهکار قانونی وجود دارد که من بتوانم با فروش آپارتمان برای خودم سقف بالای سری تهیه کنم آیا راهکار قانونی داریم که من خانه ایی را قولنامه کنم و قولنامه را به دادگاه بدم که پس از فروش آپارتمان ثمن آن به حساب فروشنده یعنی آن خانه ایی که من قولنامه کردم واریز شود. با تشکر و سپاس فراوان

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

از خریدار چک تضمین شده بگیرید اینگونه لازم نیست به حسابتان بیاید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
سه دانگ خانه جز مستثنیات دین محسوب می‌شود و در صورت فروش خانه ، ثمن فروش ، توسط زوجه قابل توقیف است و

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر به حساب شما بیاید و همسرتان متوجه شود می تواند توقیف کندمگر تهاتر کنید‌و رما به ازای آن ملک بگیرید در‌حد‌ اعسار و...

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

با سلام
ابتدائا توصیه میشود با اعسار و تقسیط و پذیرش آن حساب های متعلق به خود را از توقیف خارج نمایید ولیکن میتوانید
1. مبلغ را به حساب شخص ثالث واریز نمایید
2. با یک ملک دیگر تهاتر نمایید
3. ثمن را به صورت چک تضمین شده بنام ثالث اخذ نمایید (توجه داشته باشید چک تضمین شده قابل ظهرنویسی نمی باشد پس بنام خودتون نگیرید)
هریک از موارد فوق و سایر موارد متصوره نیاز به مشورت و نظارت وکیل بر قرارداد دارد.
با احترام #حسین_منصورخاکی_وکیل_پایه_یک_دادگستری

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

سلام چند راه دارید یا ثمن معامله رو بصورت ارز دیجیتال دریافت کنید یا ملکتون رو بعنوان بدهی صوری از طریق مزایده بفروشید بهتره برای مشاوره از وکلا کمک بگیرید

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام و احترام
بهترین اقدام از ناحیه شما این است که ملک خود را که می فروشید همزمان ملک دیگری را خریداری کرده و وجه حاصل از فروش را مستقیم به حساب فروشنده ملک جدید واریز کنید و در متن قرارداد این موضوع را ذکر کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق تبصره 2 ماده 24 قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی مصوب سال 1394 شما میتوانید اقدام به فروش ملک خود کنید و ملک جدید خریداری کنید و زوجه از این باب نمی‌تواند نسبت به توقیف اقدام کند.

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

یک بدهی صوری درست کنید و از طریق طلبکار اقدام به فروش ملک کنید و ثمن بدوا به حساب این شخص واریز بشه ضمنا این کار صرفا با مشورت وکیل مجرب و عقد قرارداد کتبی با طلبکار است