مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از یک دادیار (قاضی یک دادسرا)

سلام
عذرخواهم مزاحم میشم
یکسوال داشتم
امکان شکایت از یک دادیار(قاضی دادسرا) هستش؟
متاسفانه این قاضی محترم چندین سری که پرونده های من بدستش رسیده(پرونده های نیابتی) منو از قصد انداخت زندان(میتونستم راحت سند بذارم ولی هر سری قبول نمیکرد)
جالب اینجاست تو تمام پرونده ها بدلیل نبود ادله کافی و محرزنشدن جرم منع تعقیب من صادرشده!
هرسری که میرم برای پاسخگویی پیش این شخص بمن و پدرم توهین میکنه برچسب دزدی میزنه
میخوام ادعای آبروی حیثیت بکنم شدنیه؟
و اینک اگه شدنیه چطور باید اینکارو بکنم؟ باید بصورت عادی شکایت کنم یا سایت دولتی هست که من مشکلمو بیان کنم؟
لطف میکنین پاسخ بدین
چون این موضوع آشفتگی تو خونواده من ایجاد کرده