مشاوره حقوقی رایگان - شکایت سفته

سلام،من سفته سفید امضا از بدهکار دارم یک سال پولمو نداد تاریخ 1401 زدم و از دفاتر حقوقی اقدام کردم وقت دادگاهم برج 9 داریم،بعدش فهمیدم اگه تاریخ روز میزدم و قبل از 10 روز از بانک واخواست میدادم سریع‌تر به پولم می‌رسیدم الان میتونم شکایتم‌رو پس بگیرم و بدون خط خوردگی تاریخ سفته‌رو بروز کنم و دوباره شکایت کنم،تاریخ 1401 رو به 1402 تغییربدم ،باتشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
مستحضر باشید که اگر سفته بابت ضمانت پرداخت مبلغی بوده می‌بایست مطابق طلب خود و خسارات خود اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
تغییر در تاریخ سند مشخص خواهد شد و زوجه در دعوای دوم ، به تاریخ مدارک و اسناد دعوای اول شما استناد خواهد کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
چنین امکانی وجود ندارد.
اگر واخواست می زدید می توانستید بدون پرداخت خسارت احتمالی با تامین خواسته اموال خوانده را توقیف کنید.

زهرا قنبری

سرکار خانم زهرا قنبری :

با سلام خیر امکان استرداد نداریدواخواست دارای مهلت بوده لذا بعد ازمهلت امکان واخواست یا تغییر تاریخ وجودندارد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر شما اقدام به واخواست می‌کردید این مزیت وجود داشت که بدون پرداخت خسارت احتمالی از طریق تأمین خواسته، اقدام به توقیف اموال خوانده می‌کردید.
استرداد دادخواست و شکایت تا قبل از جلسه اول رسیدگی هیچ منع قانونی ندارد.