مشاوره حقوقی رایگان - گزارش اصلاحی

با درود فراوان به اساتید محترم ، موضوعی حقوقی را خدمت شما شرح میدهم و استدعا دارم راهنمایی بفرمایید ، با تشکر
اینجانب در سال 91 با شخصی یک قراردادجعاله منعقد کردم با این موضوع که ایشان با سرمایه‌گذاری حداقل 2 میلیارد تومان در معادن اینجانب ،به صورت ماهیانه سودی معادل 310 میلیون تومان دریافت کنند، و در زمان عقد قرارداد ایشان مبلغ 60 میلیون تومان را نقدا به اینجانب پرداخت نمود و توافق شد سرمایه لازم را بصورت دو هفته یک بار به بنده پرداخت کند ، دلیل اینکه قرارداد ما به صورت دستی تنظیم شده بود و توافق گردیده بود که حداکثر تا دو هفته آینده آن را به صورت رسمی تنظیم کنیم ، بنده بابت تضمین مبلغ 60 میلیون پرداخت شده، به ایشان سفته داده و رسید آن را دریافت کردم اما پس از گذشت دو هفته ایشان به ناگهان تمامی روابط خود را با اینجانب قطع نموده و دیگر پاسخگوی بنده نبود و بنده نیز با این تصور که سرمایه مورد نظر ایشان فراهم نشده، دیگر پیگیر موضوع نشدم. اما پس از گذشت دو ماه یک اظهارنامه از جانب ایشان به دست بنده رسید با این ادعا که ایشان مبلغ 320 میلیون تومان سود ناشی از قراردادهای فی‌مابین را از اینجانب طلب دارد! بنده نیز به دلیل آشنایتی که ایشان با اقوام بنده دارد ، با قصد حل موضوع از طریق دوستانه بارها تماس گرفتم و بارها تقاضا کردم که برای حل وضعیت قرارداد فی مابین اقدام کنند. اما پس از گذشت سه سال از قرارداد، ناگهان ایشان با دریافت حکم جلب بنده که از به اجرا گذاشتن سفته های مذکور بوده بنده را بازداشت کردند ، در اجرای احکام صادر کننده حکم جلب، ایشان یک برگه به عنوان صورتجلسه اصلاحی تنظیم کرده و آن را به قاضی اجرای احکام تحویل داد قاضی اجرای احکام بدون هیچ گونه سوال و پرسش از اینجانب به بنده اعلام کرده که دو برگ چک به مبلغ 90 میلیون تومان به شاکی تحویل داده و در غیر این صورت باید به زندان بروم . که بنده نیز به ناچار برگه چک ها را تحویل دادم ، هر چه به قاضی گفتم که بنده با ایشان یک قرارداد داریم که ایشان به تعهدش عمل نکرد و باعث اتلاف سرمایه و ضرر بنده شده، و طلب سود 2 میلیارد تومان را با پرداخت 60 میلیون تومان از اینجانب نموده است، اما قاضی به دلیل اینکه بنده در آنجا مدرکی با خود نداشتم به حرف های بنده توجه نکردند حال می خواهم بدانم بنده میتوانم با ارائه اسناد و مدارک قرار داد و اظهار نامه های ارسالی توسط ایشان مشکل خود را حل کنم اگر راهنمایی بفرمایید ممنون خواهم شد

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال توصیه می شود با همراه داشتن تمامی اسناد و مدارک مورد ادعا در حوزه قضایی خود به دفتر یکی از وکلای متخصص ، کاربلد و باتجربه مراجعه و با پرداخت اجرت ، خدمات حقوقی مورد نیاز خود را دریافت نمائید .

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، با توجه به اطلاعات موجود در متن سئوال ، باید دعوایی با موضوع اعلام فسخ قرارداد جعاله و استرداد لاشه سفته اقامه می نموده اید، در خصوص اتفاق رخ داده در اجرای احکام باید تقاضای واخواهی از رای غیابی را به عمل می آورده اید تا بازداشت شما منتفی شود که به نظر می رسد که امکان چنین کاری از میان رفته باشد.پیشنهاد می شود در خصوص چک های صادره نیز دعوی استرداد لاشه چک را نیز به عمل آورید چون به چرخش در آمدن این چکها در بازار مشکلات بیشتری برای شما بوجود خواهد آورد. در نهایت پیشنهاد می شود با توجه به حساسیت کنونی از طریق وکلای معتمد کار خود را پیگیری نمایید.