مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از چک صوری

سلام .من بابت جنس ازیکی یه فقره چک گرفتم 5ماهه .به اسمم هم ثبت کرد.ولی نه صحبت چک . نفر اخر که به اسمش ثبت شده بود به اسم من ثبت کرد. من هم به اسم کسی دیگه ثبت کردم .موقع سررسید چک فهمیدیم چک صوری بوده. الان که به طرف میگم حسابمو بده میگه ندارم. الان من باید از کسی که اسمش روچک نوشته شده و همون طرف به اسم من چک رو ثبت کرده شکایت کنم یا کسی دیگه؟ ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
چک سند تجاری است و صادرکننده چک مکلف است که در سررسید مبلغ چک را پرداخت نماید

شما میتوانید دادخواست مطالبه وجه را به طرفیت شخص بدهکار اقامه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام کسی که چک به نام شما ثبت کرده است در مقابل پرداخت آن مسئول است می‌توانید بابت مطالبه حق خود به طرفیت هر دو نفر نیز دادخواست بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید بعد از اخذ گواهی عدم پرداخت درخواست صدور اجرائیه بدهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در سامانه صیاد ثبت شده باشد میتوانید بعد از صدور گواهی عدم پرداخت چک درخواست صدور اجراییه نمایید و علیه شخصی که آن را صادر کرده و یا صاحب حساب دادخواست حقوقی کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نسبت به اخذ گواهی عدم پرداخت اقدام بفرمائید و سپس دادخواست به خواسته صدور اجرائیه چک بلامحل را به طرفیت صادرکننده چک در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از تمام کسانی که چک به نام آنها صادر شده و قبل از شما بوده اند حق شکایت دارید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. علیه صادرکننده دارخواست صدور اجرائیه دهید.