مشاوره حقوقی رایگان - ضرب جرح

باسلام من از استان آذربایجان غربی با ماشین خودم از کوچه خود گذر میکردم که دیدم داربست گذاشته بودن تردد برا من نبوده من ماشین رو دنده عقب کشیدم که یهو پدر پسر از روبه‌رو آمدن بهم پسر میگه آهای چرا راهو بستید منم تو ماشین بودم یهو پسره بهم یه سیلی زد که عینکم شکست الانم از چشم چپ وقتی جلو نگاه میکنم تار و یه نقطه سیاه میبینم رفتم شکایت کردم پزشک قانونی دکتر هم رفتم جواب هارو دادم به کلانتری حالا من بقیشو نمیدونم چیکار کنم شما اگه میشه دراین زمینه همکاری کنید مرسی تشکر

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

با توجه به پیامکی که برای شما خواهد آمد اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
پرونده در کلانتری تکمیل و به دادسرا ارسال خواهد شد
و در نهایت مشتکی عنه به پرداخت دیه محکوم خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از تشکیل پرونده در کلانتری پرونده جهت ادامه رسیدگی و انجام تحقیقات به دادسرا ارسال می شود.
بعد از ارسال به دادسرا تعیین شعبه و ثبت می شود و برای شما پیامک ارسال میشه که ظرف مهلت پنج روز به شعبه مراجعه کنید و شکایت خود را پیگیری کنید.
که شما در مهلت مذکور باید در شعبه حاضر شوید و اظهارات خود را ثبت کنید و اگر مدارکی دارید ارائه کنید .
سپس شعبه دادسرا به متهم ابلاغیه ارسال می کند که در مهلت پنج روزه جهت دفاع از اتهام انتسابی در شعبه حاضر بشه.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بعد از اینکه در کلانتری تشکیل پرونده شد و تحقیقات به انضمام نامه پزشکی قانونی به سرانجام رسید پرونده به دادسرا ارجاع داده خواهد شد.
در دادسرا برای شما ابلاغیه مبنی بر اخذ اظهارات شاکی از طریق سایت عدلیران(درصورتی که در سامانه شما ثبت نام کرده باشید) ارسال خواهد شد و در غیر اینصورت از طریق اداره پست برای شما ابلاغیه خواهد آمد.
سرانجام با جمیع مدارک و شواهد موجود و اخذ اظهارات مشتکی‌عنه، در صورتی که مقام رسیدگی کننده توجه اتهام را محرز بداند با صدور کیفرخواست پرونده را به دادگاه کیفری دو ارجاع میدهد.
در آنجا در صورت احراز جرم، حکم به پرداخت دیه و مجازات حبس صادر خواهد شد‌.