مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

سلام ایا پیامکی که حاوی تهدید و قذف باشد سندیت دارد .. همسرم و برادرشون طی پیامک بنده رو تهدید و قذف کردند که در دادسرا اقرار و محکوم شدند اما دادگاه گفته خانوادگی بوده و تبرعه کرد و به قاعده درء اشاره کرده؟؟ ایا خانواده در برابر قانون مستثنی بوده؟؟ و تجدیدنظر خیلی طول میکشه رای بده چون تجدیدنظر دادم ولی ترس دارم خیلی طول بکشه؟؟

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام . جای تعجبه که عل رغم اقرار متهم باز هم رای برائت صادر شده . ولی معمولا قضات در مورد اختلافات خانوادگی تفاوت قائل می شوند ولی اینکه در قانون چنین استثنایی باشه وجود ندارد. اینکه چقدر رسیدگی به تجدیدنظرخواهی زمان خواهد به هیچ وجه قابل پیش بینی نیست بستگی به استان محل اقامت شما داره و شعبه ای که پرونده ارجاع میشه.