مشاوره حقوقی رایگان - تهدید

سلام یکی حقمو خورده بود نتونستم بگیرم بهش اس ام اس تهدید فرستادم .. رفته شکایت کرده حالا دادیاری گفته5روز دیگه بیا ادای توضیح...ایا لازمه ضامن ببرم.چی بگم موفق بشم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله بهتر است با خودتان فیش حقوقی همراه داشته باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله در جلسه دادرسی همراه خود ضامن کارمند ببرید

انکار نمایید و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ضامن فیش حقوقی همراه ببرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اکر در برگه احضاریه قید شده بهتر است همراه با ضامن بروید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بله به همراه خود ضامن ببرید

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

بله ضامن ببرید کسی که پروتانه کسب داشته باشه و یا کارمند دولت با فیش حقوقی

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام اگر ضامن ضروری بود داخل برگ ابلاغ درج میگردد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگه توی ابلاغیه ننوشته ضامن با خودت بیار لازم نیست ولی ببری بهتره.
چون اس ام اس شما را احتمالا اسکرین شات گرفته بهتره اول با دقت بررسی کنی ببینی جریان چیه اگه اس ام اس نبود به صرف ادعا بود شما بگو من نگفتم ولی اگر پیامک ها را رو کرد دادیار، بگو واقعیت این است که ایشون حق من را به این دلیل و این دلیل پایمال کرده و پس نداده من هم عصبانی بودم یه چیزی گفتم که اولا خودش زمینه این دعوا را بوجود اورد ثانیا ازش عدرخواهی می کنم

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

ببره بهتر است ضامنی که دارای فیش حقوقی و یا جواز کسب است ببرید

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

بله. ضامن کارمند با خود ببرید. بهتر است وکیل بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
برای احتیاط ضامن ببرید .

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

باسلام
اگردراخطار ضامن قید شده باشد حتما باید ضامن ببرید در غیر این صورت اگر پس از اظهرات شما دادیار محترم ضامن را لازم بداندبه شما فرصت داده خواهد شد که ضامن ارایه دهید.

عباس بنائی

جناب آقای عباس بنائی :

سلام بر شما. بهتر است ضامن دارای فیش حقوقی مهر شده همراه داشته باشید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله با همراه و فیش حقوقی مراجعه کنید

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

بله بهتره کارمند با فیش حقوقی ببرین