مشاوره حقوقی رایگان - تحصیل مال نامشروع

تجدیدنظر محکوم شدم به شش ماه ورد مال برای اجرا نرفتم وتا الان ده میلیون بیشتر از محکومیتم الحساب ضامنم کارشده پرونده سال 96قطعی شده تاکی کم میکنن وآیا شش ماه حبسم مشمول مرور زمان میشه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
باید تمام مبلغ قرار تامین توسط ضامن پرداخت گردد
بستگی دارد مرور زمان اجرای حکم ، شرایط خاصی خواهد داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام موضوع را پیگیری

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بنحو حضوری این مورد را از طریق شعبه اجرای احکام مربوطه تحت پیگیری خود قرار دهید.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

ارتباطی به دین شما ندارد به مقدار قرارکفالت ازحساب کفیل کسر میشود حبس را باید تحمل ورد مال نیز کنید

گلچین آقایی

سرکار خانم گلچین آقایی :

با سلام، بحث مرور زمان بستگی به جرم دارد، تعدادی از جرایم کلا مشمول مرور زمان نمی شوند.

محمد یاری

جناب آقای محمد یاری :

مبلغ کم شده ارتباطی به رد مال ندارد و مرور رمان شرایط خاصی دارد به شعبه مراجعه کنید

سجادپرویزی

جناب آقای سجادپرویزی :

مرور زمان مشمول سقوط دعوي عمومي است
شما باید به دادگاه صادر کننده حکم قطعی مراجعه ودرخواست تخفیف ويا تعلیق مجازات را از دادیار اجراي احکام نمایید.