مشاوره حقوقی رایگان - تاييديه ملك فروخته شده

با عرض سلام خدمت اساتيد مجرب
زمينى رو خريدارى كردم ، مى خواستم از سلامت سند مطلع بشم كه قبلا ملك موقوفى ، قصبى ، يا مربوط به ارگانى نبوده، كه سند روى ان گرفته شده و فروخته شده باشه يا پس از مدت زمانى مالك اصلى با سند اصل ادعاى مالكيت كنند.
چطورى مى تونم از سلامتش با خبر بشم
لطفا راهنمايى بفرماييد
سپاس

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

استعلام سند از طریق سایت اداره ثبت اسناد امکان پذیر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در زمان تنظیم سند در دفترخانه این استعلامات انجام می شود
اگر بعد از انجام استعلامات مشکلی وجود نداشت می توانید ثمن معامله را پرداخت کنید و نسبت به تنظیم سند رسمی اقدام کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مرجع صالح برای اخذ استعلام سازمان ثبت اسناد و املاک کشور است که توسط دفتر اسناد رسمی صورت خواهد پذیرفت.

محمد فلاح

جناب آقای محمد فلاح :

با سلام . از طریق دفتر اسناد رسمی یا اداره ثبت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید به اداره ثبت مراجعه نمایید اما اگر شخصی قراردادی بیاورد که ماقبل شما باشد قانونی است و ملک به ایشان داده می‌شود

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. به اداره ثبت اسناد مراجعه کنید