مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام. خسته نباشید
اگر مردی مالی از خود برای پرداخت مهریه یک جا نداشته باشد و هم چنین پدر فرد ضامن پرداخت در صورت عدم توانایی پسرش شده باشد. اما پسر ادعا کند که می تواند با حقوقی که ماهیانه دریافت میکند قسطی پرداخت کند. الویت با پرداخت قسطی پسر است و از گردن پدر رد است یا پدر در صورت داشتن توانایی باید یکجا پرداخت کند

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اصل بر پرداخت یکجای مهریه است. ( عندالمطالبه) اعسار استثناء است. زمانیکه ضامن مال دارد نوبت به اعسار نمی رسد