مشاوره حقوقی رایگان - ارجاع پرونده به بایگانی راکد در دیوان عالی کشور

فرجام خواهی از پرونده حقوقی در دیوان عالی کشور که به دلیل نقض تحقیقات نقض گردید.
رای به طرفین ابلاغ شد.
پس از چند روز با مشاهده در روند پرونده در سامانه ثنا پرونده به بایگانی راکد در دیوان ارجاع شد.
میخواستم بدونم که چرا پرونده به شعبه صادر کننده رای ارجاع نشد.

پاسخ ها :

ارجاع پرونده به بایگانی راکد بایگانی راکد دیوان عالی کشور