مشاوره حقوقی رایگان - طولانی شدن پرونده سرقت

درود و خسته نباشید
دی ماه سال 98 منزل ما در همدان مورد سرقت قرار گرفت که یک ماه بعد از آن سارقین دستگیر شدند و به جرم خود اعتراف کردند و تمامی طلا و وسایلی که سرقت کردند را قبول کردند.
سارقین در چندین شهر از جمله همدان ساری و ... پرونده داشتند و همگی را تجمیع کردند و به دادگستری شهرستان ساری سپردند.
از سال 98 هرچندماه یکبار یک جلسه ی رسیدگی برای ما برگزار می شود و هیچ نتیجه مفیدی برای ما ندارد و هیچ جوابی هم به ما نمیدهند و فقط میگویند روند قضایی باید طی شود.
که به تازگی پرونده به شعبه ی اجرای احکام سپرده شده است
میخواستم ببینم آیا طولانی شدن چنین پرونده ای که همه چیز مشخص و ثابت شده است طبیعی است ؟؟؟ و واقعا نیاز است 3-4 سال طول بکشد و بازم به نتیجه ای نرسد ؟؟؟
( در ضمن سارقین عزیز چند ماه وس از دستگیری با وثیقه ای که در مقابل مال دزدیده شده بسیار ناچیز است آزاد شدند !!! ) چرا باید اینگونه باشد ؟؟؟!!!

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی
از قاضی که با اخذ وثیقه سبک آزاد کرده شکایت کنید و