مشاوره حقوقی رایگان - لایحه

من یه معامله کرده بودم که طرفم تحویل نداده ساختمونو برا تحویل مبیع شکایت کردم الان دادگاه حقوقیه تازه فهمیدم که ایشون با سو استفاده از تصرفی که تو ساختمون دارن فروش مال غیر کردن که ساختمون مال داداششونه و مدارکارم کلا گم کردم فردا هم 21 دادگاهمه چیکار کنم

پاسخ ها :

تهمينه  شرافت

تهمينه شرافت :

استان :

با سلام اگر مال غیر را به شما فروخته اند از لحاظ حقوقی ابطال معامله و استرداد ثمن و مشابه کرامات به موجب رای وحدت رویه 733 و از نظر کیفر ی فروش مال غیر