مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر و تصرف عدوانی

سلام بنده یک ملک در یک روستا داشتم که توسط تقسیم نامه ای که در سال 78 به وسیله شرکا ملک انجام شده بود به ما داده شده بود و این تقسیم نامه به صورت کروکی با ابعاد موجود میباشد و کلیه شرکا امضا کرده اند که بعد زمین مذکور توسط یکی از شرکا به صورت پنهانی به شخص دیگری فروخته شد و تبدیل به خانه باغ گردید و زمانی که ما خواستیم اقدام کنیم شخصی که زمین را تصرف و فروخته بود فوت کرد و دست ما از چاره کوتاه شد و به ناچار از پیگیری قانونی باز ماندیم و بعد از ان ملک دوبار دیگر خرید فروش شده و صاحب اکنون ان برای ما مشکلات زیادی را به وجود اورده ایا اکنون میتوان برای پس گرفتن زمین باتوجه به تقسیم نامه سال 78 که به امضا کلیه مالکین رسیده و تعداد 3شاهد که گواه بر این هستن که زمین ملک مذکور مال ما میباشد و تصرف شده ما به حقوق از دست رفته خود برسیم یا خیر و راه بازپس گیری این زمین به چه شکل میباشد و ما باید از کجا و با چه مدارکی شروع کنیم؟ باتشکر

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. تنها راه باقیمانده اقدام از طریق اقامه دعوای حقوقی مبنی بر ابطال مبایعه نامه عادی می باشد . البته باید مدارک و مستندات دقیق بررسی و سپس اظهار نظر شود . در ضمن به گواهی انحصار وراثت مرحوم هم نیاز دارید.