مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت و افترا سرقت

سلام . من به مدت سه سال به عنوان پیمانکار برق در یک ساختمان 34 واحدی کار می کردم که کارفرما در آخر کار ، مبلغی را که طلب داشتم را نداد و ایشان برای مدتی از پرداخت ان فرار میکرد . در این مدت من بارها پیگیر طلبم به صورت حضوری یا تلفنی بودم و یک بار هم مجبور به قطع برق برای مجاب شدن به پرداخت شدم . ایشان وقتی پیگیری من را جدی گرفت به من تهمت دزدی در حضور ساکنین ان ساختمان را زد و بعد از آن شکایتی مبنی بر سرقت تنظیم کرد که بعد از پنج ماه به خاطر عدم حضور و کافی نبودن مدارک ، قرار منع تعقیب اینجانب صادر شد . آیا من میتوانم از طریق اعاده حیثیت و افترا برای گرفتن طلبم اقدام نمایم ؟ ممنون میشم مرا راهنمایی کنید که چگونه میتونم از این طریق به پولم برسم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله. هم میتوانید اعاده حیثیت کنید. و هم جهت طلبتان اقدام قانونی از طریق دادگاه، اداره کار میتوانید انجام دهید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

برای پولتان باید دادخواست‌ بدهید اعاده حیث ربطی ندارد