مشاوره حقوقی رایگان - مشاعات ساختمان بر روی پشت بام

واحد ما روی پشت بام است و برای ایمنی بیشتر و اینکه پا روی بقیه پشت بام نگذاریم جلوی واحدهای به عرض یک متر از سطح را با آهن حصار کشی کردیم اما الان واحد 5 که غیر قانونی ساخته شده وجود ساخت ندارد فقط و فقط از سر لجبازی می‌تواند شکایت کند که این نرده ها رو باید بردارید؟ و شکایت کرده که این مصداق تخریب میباشد!!!! چطور میتوانم از خودم دفاع کنم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بستگی به نظر کارشناس رسمی دادگستری دارد و شما می توانید به نظر کارشناس اعتراض کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر با توافق نبوده باشد میتواند رفع آنرا بخواهد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید کارشناسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع نیازمندبررسی واظهارنظر کارشناسی دارد. درحالت کلی منع دارید