مشاوره حقوقی رایگان - خرید ماشین به شرط سلامت ...

درود ، تقریبا حدود کمتر از 3 ماه قبل به اسرار شخصی که واسطه معامله بود و به اسرار بابت سلامت بودن خودرو یکدستگاه 206 تیپ 5 از ایشون خریدم و فروشنده اتومبیل تاکید داشت که تمام مصرفیهای خودرو تازه انجام شده بخصوص تسمه تایم که پس از گذشت مدت15 روز بعد از معامله تسمه تایم خودرو پاره کرد و...
بعد از مراجعه به تعمیرگاه و باز کردن قسمت‌های مربوطه مکانیک گفتند نه تسمه تایم بلکه بیشتر قطعات که به این قسمت مربوط میشه فرسوده کامل شده خلاصه خرج سنگینی رو دست من افتاد حدود20م تومان ، متاسفانه مالک قبلی ماشین به کانادا نقل مکان کردند و دسترسی به ایشون ندارم اما واسطه معامله که در واقع بخاطر مقدار از مبلغ کل ماشین رو که خریدم کسر داشتم ایشون به فروشنده پرداخت کردند و همینطور بابت این کسری از بنده سفته گرفتند و سند خودرو را بنام خودشون انتقال دادن .. با ایشون واسطه تماس گرفتم خیلی راحت شونه خالی میکند و میگه من فقط واسطه هستم و اما مشکل پشت مشکل ..
بعد از اینکه بسختی بعد از گذشت 2 ماه تونستم با پول تهیه کنم ماشین رو تعمیر کردم و هنوز یک هفته نگذشته ماشین مشکل برقی پیدا کرده که با نشان دادن به مکانیک تشخیص دادن که مشکل از ecu خودرو که شامل هزینه سنگینه برای رفع کلی این قسمت ...
از شما اساتید تقاضا دارم لطفاً راهنمایی کنید بنده رو چطور میتونم از ایشون شکایت کنم
تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق و کاربردی حقوقی، لازم است که مدارک و مستندات مربوطه،پیرامون موضوع مطروحه مورد مداقه و تحت بررسی قرار گیرند.