مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام همکار بنده در اسفند 1401 گفتند سهمیه دلار نیمایی دارند به قیمت 29هزارتومان و مقدار 20میلیون نقد از من گرفتند گفتند دلار خواهند داد ولی 8ماه بادروغ بنده و سه نفر دیگر را نیز بازی دادند تا به الان که فقط توانستیم اصل پولمون را بگیریم و دیگر نه سود و نه دلاری داد و با الفاظ بی ادباته گفتند نمیدهم . آیا میشود به جرم کلاهبرداری محاکمه شوند؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
اگر شما بتوانید ادعای خود را اثبات نمایید جرم کلاهبرداری است

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر بتوانید سو نیت مجرمانه و اغفال و فریب این شخص را اثبات کنید، احتمال تحقق جرم کلاهبرداری وجود دارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده شکایت نتیجه ای نخواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام کلاهبرداری نمی‌باشداگر اظهارنامه ارسال کرده‌اید می‌توانید سود آن را مطالبه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکایت کلاهبرداری نتیجه‌ای در پی نخواهد داشت.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر ارکان جرم کلاهبرداری محرز باشد آری

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

ظاهرا جرم کلاهبرداری محقق گردیده است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام چون اصل پول را برگشت داده به نظر شکایت کلاهبرداری نتیجه ندارد