مشاوره حقوقی رایگان - نزاع‌ دسته جمعی

باسلام‌‌خسته‌نباشید‌‌. ما‌وفامیلا‌همون‌چند‌ماه‌پیش‌باهمسایه‌هامون‌‌دعوا‌کردیم‌و‌به‌همدیگه‌رضایت‌دادیم‌پرونده‌مختومه‌شد‌رای‌قطعی‌مختومه‌اعلام‌شد‌‌الان‌‌دونفر‌ازطرفین‌‌‌جداگانه‌مارا‌شکایت‌کردن‌با‌همون‌موضوع‌وهمون‌دعوا‌‌آیا‌شکایتشون‌قابل‌پیگیری‌هست‌‌آیا‌‌نیازه‌ماهم‌انها‌را‌شکایت‌کنیم‌
ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه بین سوالات فاصله قرار نداده‌اید سوال شما ناقص است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
سوال ابهام دارد و کامل نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
سوال ابهام دارد و کامل نیست
..

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام نزاع دسته حمعی می باشدوهردوطرف محکوم خواهندگردید