مشاوره حقوقی رایگان - حکم زندان

سلام من بخاطر پرداخت نکردن نفقه دستگیر شدم و همان روز کل بدهی خودمو تا اون تاریخ پرداخت کردم چون چند روز بعد دادگاه داشتم مدارک خودمو به شعبه تحویل دادم قاضی هم حکم به ازادی و پایان این پرونده داد یکماه بعد یک حکمی برام اومد از تجدیدنظر که 6ماهو 1روز برام زندانی زدن رای قطعی اعلام شدنه تجدیدنظر منو خواست نه سوالی بعدشم در کل 15سال برام نفقه زدن در صورتی که 10سال خانمم از خونه رفته بود بعد 10سال که مشخص شد تهران بود با مادرش بوده برگشت خونه چون مادرش قرار بود با ما زندگی بکنه من قبول نکردم از خونه اومدم بیرون حالا قاضی 15سال برام نفقه زده که بدم ایا اون 10سالم باید نفقه بدم هیچکسم ندارم تو دادگاه به هرکی میگم فایده نداره من دو روز دیگه باید زندان خودمو معرفی بکنم

پاسخ ها :

امید رضائی تبریزی

امید رضائی تبریزی :

استان :

با سلام،وکیلی جهت مطالعه بگیر،اگر توانایی نداری وکیل بگیری وکیل معاضدتی بگیر