مشاوره حقوقی رایگان - خرید ماشینی که پلاک نمیشود

باسلام، به تازگی از نمایشگاه ماشین یک 206 مدل 83 خریدم و فروشنده را تا روز آخر معامله ندیدم. فروشنده هنگام تحویل وکالت تعویض پلاک فقط مدارک را تحویل داد. ماشین را که برای پلاک بردم گفتند موتورش دستکوب است و پلاک عادی نمیشود. حالا بنگاه ماشین و فروشنده مدام تماس میگیرند که ماشین را بیاور برایت درستش میکنیم اگر هم نیاوری عودتی در کار نیست در حالیکه من این ماشین را دیگر نمیخواهم چون هم پلاکش مشکل داشته هم ماشین اتش سوزی داشته که به من اطلاع نداده بودند و نمیخواهم با پلاک موتور دستکوب ماشین را داشته باشم، تاییدیه تعویض پلاک با 2 مهر کارشناس را هم دارم! سوال من این است که من در قولنامه دو مرتبه قید کردم درصورت مشکل انتقال سند مالکیت خودرو ماشین عودت داده میشه و فروشنده باید پاسخگو باشد، بر این اساس و بر اساس پنهان کاری آتش سوزی خودرو (که باعث نقص در سیمکشی خودرو شده)، میتوانم چگونه باشکایت زودتر به نتیجه برسم؟ یعنی چه عنوان شکایتی تنظیم کنم؟ از خود نمایشگاه ماشین چگونه میتوانم به اتحادیه شکایت کنم؟ این ها از عودت ماشین خودداری میکنن و ارزش پول من افت می کند به علاوه ماشین نیاز به تعمیرات داشت که من بعضا انجام دادم و 10 میلیون هزینه تعمیراتش شده است.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مفاد قرارداد مهم است بااستناد به تدلیس در معامله فسخ کنید ودادخواست تنفیذ فسخ دهید وبرای فروشنده اظهارنامه فسخ دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
قرارداد قابل فسخ است
شما باید دادخواست فسخ قرارداد بیع اقامه نمایید
و فسخ ناشی از خیار عیب ، فوری است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول اظهارنامه فسخ بعد دادخواست تایید فسخ