مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام خانوادگی

سلام من قصد دارم نام خانوادگیم رو عوض کنم و فامیلیم در حال حاضر قراباغی است با توجه به اینکه قراباغ برای ایران نیست میشه گفت خارجیه ؟و اینکه میگن اگر اسم یک محل به عنوان فامیلی انتخاب شده باشه تغییر دادنش راحت تره..خواستم بدونم احتمالش چقدره با درخواست تغییر نام خانوادگی من موافقت بشه؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. نام خواندگی قابل تعقیر است. به ثبت احوال از طریق دفاتر پیشخوان دولت درخواست دهید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال می توانید درخواست خود را پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه باید گفته شود تغییر نام خانوادگی در کشور ما در ثبت احوال انجام می‌شود شما یک سری از اسامی که اولویت ده تایی دارد انتخاب می‌کنید به ترتیب و اعلام میکنید البته یک سری مجوزات نیز باید اخذ شود سپس در کمیسیون ثبت احوال نیز ثبت و رسیدگی میشود

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
موافقت می شود مشکلی وجود ندارد

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر موافقت می نمایند مشکلی وجود ندارد از طریق ثبت احوال محل صدور شناسنامه با در دست داشتن مدارک هویتی دو برگ کپی از تمام صفحات پیگیری نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق ثبت احوالداقدام کنید در صورت مخالفت از طریق دادگاه بطرفیت ثبت احوال.احتمال بالاست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
برای تغییر نام خانوادگی شرایط خاصی لازم است

باید بزرگ ‌ خاندان فامیلی جدید در آن منطقه رضایت کتبی خود را اعلام نماید و ...