مشاوره حقوقی رایگان - خیانت شوهرم به من

با عرض سلام . بنده 26 سال هست ازدواج کردم و صاحب دو فرزند دختر می‌باشم. بنده خودم کارمند بودم و بازنشسته شدم و در طی این سالها دوش به دوش همسرم کار کردم. همسرم خیلی ورشکست شد ولی با غرض و غوله بدهی ها رو دادیم . در این سالها هر چی کار کردیم از جمله خونه و ماشین و مغازه همه بنام من خریداری شد چون شوهرم همش بدهی بالا می‌آورد. اصل سوال من این هست که ایشون از اول ازدواج با خیلی از زن ها و دختران رابطه نامشروع داشته بارها میخواستم ازش جدا بشم ولی بخاطر دخترانم اینکار رو نکردم . ایندفعه واقعا دیگه خسته شدم و مچش رو با یک زن گرفتم تمام چت هاشون و شنودی که گذاشتم رو دارم من چیکار باید بکنم که شوهرم اموالی که بنام من هست رو نتونه ادعا کنه و بگیره. و چکار کنم واقعا به ضررم تموم نشه. چون دیگه صبرم تموم شده بخاطر خیانتهاش

پاسخ ها :

محمد فلاح

جناب آقای محمد فلاح :

با سلام . بستگی داره که این اموال چگونه و تحت چه نوع عقدی به شما منتقل شده ولی برای اطمینان شما میتوانید از ایشان یک اقرار نامه رسمی در محضر دریافت کنید.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

اموالی که بنام شماست متعلق به شماست وکاری ازدست ایشان بر نمی آید

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

قانون فردی را مالک میشناسد که سند رسمی بنام وی صادر شده است و اکنون شما از نظر قانونی مالک تمام اموالی هستید که سند آن بنام شماست و میتوانید نسبت به فروش آن اموال اقدام کنید و ملک یا خودروی دیگر بجای آن خریداری نمایید تا همسر شما نتواند رجوع از هبه نماید

سجادپرویزی

جناب آقای سجادپرویزی :

یاید رابطه نامشروع از طریق محاکم ثابت ويا حکم صادر شده بشه ، صرف گفتن شما
اما با طرح دعوي به احراز عدم ايفاي تعهدات یا مبادرت به فعل برخلاف شرع وقانون رابطه نامشروع میتونین طرح دعوي کنید به استناد مدارکی که دارین

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

شما نسبت به روابطشان شکایت رابطه نامشروع کنید.‌‌ چنانچه اموال شما به نام خودتان باشد ایشان هیچ ادعایی نسبت به اموال شما نمی توانند بکنند

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام پیشنهاد میشود جزییات همراه با مدارک طی جلسه حضوری با وکیل بررسی شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
موضوع شما از چند جنبه باید بررسی گردد
نخست رابطه نامشروع بنظر قابل اثبات است
ثانیا بنظر امکان رجوع نسبت به آنچه مستقیما توسط همسر بنام شده است وجود دارد
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی‌ طرفینی را میطلبد…