مشاوره حقوقی رایگان - استرداد دادخواست

با سلام و عرض ادب .
بنده مبلغی را از شرکتی طلبکار هستم . از این شرکت علاوه بر قرارداد چک هم دارم . برای قرارداد دادخواست حقوقی دادم و چک هم از طریق اجرائیه اقدام کردم .
برای دادخواستی که برای قرارداد دادم هیچ پیامکی جهت ثبت پرونده در شعبه برای بنده نیامده و پیگیر شده و متوجه شدم که پرونده هنوز در هیچ شعبه ای ثبت نشده است .
سوال :
1) آیا میتوانم بابت دادخواست قرارداد ، درخواست استرداد دادخواست نمایم ؟

2) اگر استرداد دادخواست را قبول نمایند هزینه دادرسی پرداختی را هم استرداد میکنند ؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش تکراری است و در گذشته بنحو دقیق پاسخ داده شده است.

مهدي طيرانيان كريميان

جناب آقای مهدي طيرانيان كريميان :

با سلام؛ سوال تکراریست و پاسخ قبلا داده شد. حق استرداد دارید اما هزینه مسترد نمی شود

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

با سلام ؛ اگر به هیچ شعبه ای ارجاع نشده نمی توانید درخواست استرداد دادخواست بدهید ولی بعد از ارجاع به شعبه می توانید درخواست استرداد دادخواست کنید ولی هزینه دادرسی مسترد نمی شود. در فرض سوال در صورتی که مبلغ هزینه دادرسی بالایی دادید و به هیچ شعبه ای ارجاع نشده باشد ارزش پیگیری و استرداد دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام سوال شما دقیق طرح نشده است شما زمانی که دادخواست طرح میکنید هزینه دادرسی رادپرداخت میکنید استرداد دادخواست تاثیری در پرداخت هزینه دادرسی ندارد

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

2) اگر استرداد دادخواست را قبول نمایند هزینه دادرسی پرداختی را هم استرداد میکنند ؟ خیر