مشاوره حقوقی رایگان - استرداد دادخواست و هزینه دادرسی

با سلام و عرض ادب .
بنده مبلغی را از شرکتی طلبکار هستم . از این شرکت علاوه بر قرارداد چک هم دارم . برای قرارداد دادخواست حقوقی دادم و چک هم از طریق اجرائیه اقدام کردم .
برای دادخواستی که برای قرارداد دادم هیچ پیامکی جهت ثبت پرونده در شعبه برای بنده نیامده و پیگیر شده و متوجه شدم که پرونده هنوز در هیچ شعبه ای ثبت نشده است .
سوال :
1) آیا میتوانم بابت دادخواست قرارداد ، درخواست استرداد دادخواست نمایم ؟

2) اگر استرداد دادخواست را قبول نمایند هزینه دادرسی پرداختی را هم استرداد میکنند ؟

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

پس ازتعیین شعبه مسترد کنید.هزینه مسترد نمیشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تا زمانی که دادخواست شما به شعبه‌ای ارجاع نشود نمی‌توانید نسبت به استرداد دادخواست اقدام نمائید.
در صورت استرداد دادخواست، هزینه دادرسی عودت داده نخواهد شد.

حسن شاکری

جناب آقای حسن شاکری :

درود

دادخواست را میتوان استرداد ‌کرد اما اگر شعبه تعیین شده باشد و قرار بطان بزند استرداد هزینه دادرسی بعید است.

مهدي طيرانيان كريميان

جناب آقای مهدي طيرانيان كريميان :

با سلام؛ حق استرداد دارید. هزینه مسترد نمی شود

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

بله می توانید هر زمان دادخواست خود را مسترد نمایید .اماهزینه دادرسی مسترد نمی شود .البته به اداره فناوری دادگستری مراجعه و خواسته خود را ارایهدهید .

جواد  ابراهيم پورآذر

جناب آقای جواد ابراهيم پورآذر :

سلام شما می توانید بعدازتعیین شعبه دادخواست خودراتاقبل ازجلسه اول رسیدگی مسترد نمایید ودراین صورت هم هزینه دادرسی به شما مسترد نمی گردد

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام دادخواست استرداد بله میشود داد تا قبل از جلسه اول دادرسی

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله می توانستید از واحد ارجاع دادگاه تقاضای عودت دادخواست به دفترخدمات قضایی را نمایید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام امکان استرداد دارد منتها هزینه های پرداختی قابلیت استرداد ندارد

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

دلیل عدم ثبت رو باید از جایی که دادخواست دادی پیگیری کنی

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

تا زمانی که پرونده در شعبه ثبت نشود استرداد ممکن نیست