مشاوره حقوقی رایگان - برداشتن درخت پوسیده و افتاده

درختی در پیاده رو و در معبر عمومی به علت پوسیدگی افتاده و به هیچ کس خسارتی وارد نشده اما چند روز می‌گذرد و شهرداری جمع آوری نکرده آیا می‌توانم درخت را بردارم یا حتی درختان پوسیده و شکسته هم متعلق به شهرداری میباشد

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. باشهرداری هماهنگ کنید، درصورتیکه موافقت نمودند بلامانع است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شهرداری موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بهتر است با شهرداری این کار انجام شود یا در حضور نیروی محترم انتظامی انجام دهید

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام از طریق اظهارنامه به شهرداری اطلاع دهید در صورتی که اقدامی انجام ندادند می توانید آن را بردارید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
اری متعلق به شهرداری است
شما صرفا اطلاع دهید کار دیگری نیاز نیست کنید