مشاوره حقوقی رایگان - سند زدن خونه به نام همسر

سلام وقت بخیر ،همسرمن میخواد سند خونه ای که ازپدرش به ارث رسیده به نام من بزنه البته بگم تفکیک سند انجام شده و 4دنگ ازخونه ماله همسرمنه که سند تک برگی گرفته جدیدا ،،حالا قضیه اینه ما به خاطرمشکلاتی ازهم جداشدیم و صیغه کردیم الان ،باید ازچه راه و روشی سند بزنه به نامم که رسمی و درست باشه که خودش دیگه نتونه پس بگیره یا به کسی دیگه بفروشه؟لطفا هزینه انتقال سند 4دنگ هم بگین ،ارزش خونه 6 میلیارد تقریبا که 4 میلیارد میشه

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. انتقال قطعی دراز طریق محضر اسناد رسمی. هزینه هارا از محضر سوال بفرمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید تشریف ببرید محضر و هزینه انتقال نیز حداکثر یک میلیون تومان

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق انتقال قطعی به واسطه بیع .
هزینه انتقال را از دفتراسناد رسمی بپرسید