مشاوره حقوقی رایگان - مشکل قانونی و تعویض پلاک

سلام بنده چند روز پیش خودرویی خریداری کردم الان متوجه شدم ک ماشین سقف و پایه هاش تعویض شده و مشکل قانونی دارد و تعویض پلاک نمیشود،الان چطور باید پولم را از فروشنده پس بگیرم

پاسخ ها :

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر ابتدا اظهارنامه مبنی بر اعلام فسخ معامله را ارسال کنید سپس دادخواست تایید فسخ معامله به علت خیار عیب را مطرح کنید اگر خیار عیب ساقط شده براساس تدلیس باید تنظیم کنید در صورت امکان تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اظهار نامه فسخ دهید و. بعد دادخواست فسخخ از دادگاه

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
برای پاسخ گویی دقیق به سوال شما باید متن قرارداد بررسی شود.
اصولا اگر حق فسخ را از خود سلب و ساقط نکرده باشید ابتدا باید اظهارنامه فسخ بدهید و سپس دادخواست تایید فسخ مطرح کنید.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

امکان فسخ معامله وجود دارد پیشنهاد می شود جهت بررسی بیشتر مشاوره تلفنی داشته باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
امکان فسخ معامله از بابت خیار عیب و تدلیس وجود خواهد داشت
شما باید ابتدا اظهارنامه برای فروشنده ارسال نمایید
و بعد دادخواست فسخ قرارداد و رد ثمن معامله را مطرح نمایید

فرشته عباس پور

سرکار خانم فرشته عباس پور :

با سلام، اول باید قرارداد في مابين برررسی گردد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اظهارنامه فسخ وسپس دادخواست اعلام فسخ

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام ابتدا اظهارنامه برای فروشنده و بنگاه دار بفرستید و بعد طرح دعوا‌کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید به موجب اظهارنامه و سپس دادخواست مناسب اعلام فسخ کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ابتدا تامین دلیل کنید سپس بوسیله اظهارنامه فسخ را به وی اعلام و تایید آن را از دادگاه بخواهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

به دلیل تدلیس در معامله فس کنید ودادخواست تنفیذ فسخ واسترداد ثمن دهید

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام
شما باید دادخواست فسخ مطرح نمایید

پرویزرشیدی

جناب آقای پرویزرشیدی :

اعلام فسخ معامله بدلیل خیارعیب واسترداد ثمن وخسارت، ویا ابطال معامله بدلیل کشف فساد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اظهارنامه فسخ
و بعد دادخواست فسخ بجهت معیوب بودن

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد قرارداد حائز اهمیت است
لکن
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد.

غلامرضا عطاردی قلعه جوق

جناب آقای غلامرضا عطاردی قلعه جوق :

سلام بزرگوار
ابتدا تامین دلیل با جلب نظر کارشناس انجام دهید سپس طرح دعوی نمایید.

مرتضی روحانی مقدم

جناب آقای مرتضی روحانی مقدم:

معامله را فسخ کنید به استناد تدلیس و عیب

مقصود  درويشي ديوانمراد

جناب آقای مقصود درويشي ديوانمراد :

با سلام
شما ابتدا یک اظهارنامه مبنی بر اعلام فسخ معامله بعلت وجود خیار عیب در مبیع ( خودرو ) به فروشنده ارسال کنید و سپس بلافاصله دادخواست تایید فسخ معامله به همراه تامین دلیل با جلب نظر کارشناس به دادگاه تقدیم کنید .

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

دچار غم فاحش شده‌اید و می‌توانید بعد از اطلاع به آن فوری اظهارنامه فسخ و پس از آن طرح دعوی اثبات فسخ نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اظهار نامه فسخ و اگر افاقه نکرد دادخواست تایید فسخ

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام اول اظهارنامه و سپس طرح دعوای فسخ یا خسارت

مریم جلالی

سرکار خانم مریم جلالی :

سلام اظهارنامه ارسال کنید برای ایشون مبنی بر فسخ معامله و استرداد ثمن

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

طی اظهارنامه و طرح دعوی متناسبمی تواندی به حقوق قانونی خود برسید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بر اساس مبایعه نامه و تامین دلیل اظهارنامه مبنی بر فسخ قرارداددو دادخواست تنفیذ فسخ دهید

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام اظهارنامه بفرستید و مشکلات ماشین را به اطلاع فروشنده برسانید و فسخ معامله را به وی اطلاع دهید سپس مهلت چند روزه بدهید اگر اقدامی انجام نداد طرح دعوا نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.
اگر حق فسخ را از خود سلب و ساقط نکرده باشید ابتدا باید اظهارنامه فسخ بدهید و سپس دادخواست تایید فسخ مطرح کنید

مجید باقری

جناب آقای مجید باقری :

سلام باارسال اظهارنامه فسخ بیع نامه را به علت تحقق خیار عیب و (اگر نگفتن عیوب را خیار تدلیس) فسخ کنین بعد دادخواست تنفیذ فسخ قرارداد تنظیم وطرح دعوی کنین.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اول اظهارنامه و بعد دادخواست فسخ معامله

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
این مساله بستگی به این دارد که برسی شود که آیا حق فسخ و خیار عیب را از خودتان ساقط کرده اید یا خیر چرا که در هر کدام از این حالت ها باید اقدام به طرح دعوی مخصوصی نمایید
برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق پنل مشاوره اقدام نمایید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

ابتدا اظهارنامه بفرستید
چنانچه امتناع ورزیدند دادخواست طرح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا یک اظهارنامه برای اعلام فسخ دهبد سپس دادخواست تنفیذ فسخ به علت خیار عیب و پرداخت ثمن معامله را دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دعوای فسخ مطرح نمایید و قبل از آن اظهارنامه مبنی بر فسخ برای فروسنده ارسال کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شرایط فسخ محیا شده باشد معامله قابل فسخ است

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
فسخ کنید درصورتیکه پيش بيني شده باشد وسپس طرح دعوا

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام
شما باید دادخواست اعلام فسخ معامله به استناد خیار عیب رو به دادگاه حقوقی ارائه نمایید.

محمد رفیعی راد

جناب آقای محمد رفیعی راد :

سلام و احترام
بایستی به استناد تدلیس در عقد تقاضای فسخ قرارداد منعقده را از دادگاه بخواهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید به موجب اظهارنامه و سپس دادخواست اعلام فسخ کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

دادخواست دهيد و اعلام فسخ فوري نماييد
زيرا شرط فسخ فوري است و اظهارنامه فورا دهيد

مهسا شاه محمدی

سرکار خانم مهسا شاه محمدی :

سلام اظهارنامه اعلام فسخ بفرستید وبعد دادخواست تائید فسخ وخسارات از دادگاه محل وقوع عقد یا اقامت خوانده

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام بایستی قرار داد رؤیت شود تا پاسخ مقتضی داده شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اظهارنامه فسخ برای وی بفرستید سپس تایید آن را از داد گاه بخواهید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید شکایت کنید تا رسیدگی و کارشناسی شود حالا حالا ها کار دارید خیلی زمان بر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص شما می‌بایست فوراً تامین دلیل انجام بدهید سپس دادخواست فسخ بدهید و ضرر زیان خود را نیز می‌توانید مطالبه

مجتبی اکبری

جناب آقای مجتبی اکبری :

با سلام
ابتدا یک تامین دلیل مبنی بر وجود عیب در خودرو بگیرید و متعاقباً با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد رو به اطلاع طرف مقبل رسانده و جهت تایید فسخ دادخواست تقدیم دادگاه کنید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

ابتدا تامین دلیل نمایید یا همان گزارش عدم تعویض پلاک و مشکل قانونی را ضمیمه دادخواست فسخ قرارداد و مطالبه ثمن نمایید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام ضمن درخواست تامین دلیل از کارشناس ضم اظهارنامه ای مبنی بر فسخ به لحاظ عیب خودرو ارسال نمایید

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

ابتدا برای فروشنده اظهارنامه ارسال کنید و مراتب فسخ قرارداد را برایش تشریح کنید و جهت استرداد وجه پرداختی فرصت تعیین کنید و اگر در فرصت داده شده وجه شما را مسترد نکرد از طریق مراجع قضایی اقدام به طرح دعوی نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شرایط فسخ مهیا باشد امکان اعلام فسخ معامله وجود دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به مفاد قرارداد دارد
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در وهله اول اظهارنامه تحت عنوان اعلام فسخ معامله به فروشنده ارسال نمائید.
در وهله دوم دادخواست به خواسته تأیید فسخ را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

اسماعيل  عليپور

جناب آقای اسماعيل عليپور :

باسلام اول باید از طریق اظهارنامه با تعیین مهلت به طرف مقابل اعلام نمایید در صورت عدم استرداد ثمن ، باید طرح دادخواست حقوقی نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
ابتدا تامین دلیل و سپس دادخواست فسخ هید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اظهارنامه و دادخواست اعلام فسخ کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

فورا اظهارنامه مبنی بر فسخ قرارداد بدهید. سپس دادخواست فسخ به علت خیار عیب بدهید. اگر خیارات را ساقط کرده اید به علت خیار تدلیس دادخواست فسخ بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سؤال تکراری است و در گذشته پاسخ داده شده است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با اظهارنامه اعلام فسخ کنید و تایید آن را از دادگاه بخواهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به موجب اظهارنامه و سپس دادخواست اعلام فسخ کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا اظهارنامه مبنی بر اعلام فسخ معامله را ارسال کنید سپس دادخواست تایید فسخ معامله به علت خیار عیب را مطرح کنید اگر خیار عیب ساقط شده براساس تدلیس باید تنظیم کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نگران نباشید فوراً تامین دلیل انجام دهید و سپس دادخواست فصل را مطرح کنید

سیده ساجده محمودزاده سیستانی

سرکار خانم سیده ساجده محمودزاده سیستانی :

سلام و احترام قرارداد را فسخ کنید .برای کسب اطلاعات بیشتر از مراحل قانونی تماس حاصل فرمایید.

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام اظهارنامه با اعلان عیب و لزوم فسخ و سپس دادخواست تایید فسخ معامله به علت خیار عیب را مطرح کنید اگر خیار عیب ساقط شده براساس تدلیس باید تنظیم کنید

غلامرضا عطاردی قلعه جوق

جناب آقای غلامرضا عطاردی قلعه جوق :

سلام بزرگوار
ابتدا تامین دلیل باجلب نظر کارشناس انجام دهید سپس با استناد به نظریه کارشناس مطالبه خسارت و طرح دعوی فسخ بعلت وجود عیب و تدلیس مطرح کنید.

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام
به استناد خیار تدلیس و یا خیار عیب میتونید دادخواست اعلام فسخ قرارداد رو تنظیم کنید

سید علی حسینی

جناب آقای سید علی حسینی :

سلام
با توجه به عیب موجود در خودرو ، حق تشکیل پرونده حقوفی مبنی بر فسخ معامله به استناد خیار عیب را دارید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تامین دلیل نمایید و اظهارنامه دهید سپس دادخواست تنفیذ فسخ دهید

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

سلام اگه حق فسخ پیش بینی کردین ازطریق دفاترخدمات قضایی دادخواست بدین درغیراینصورت تامین دلیل انجام بدین برای اثبات زمان و میزان عیب مبیع باجلب نظرکارشناس

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام ابتدا اطهار نامه ارسال جهت فسخ قرار داد بدهید وسپس دادخواست فسخ به دادگاه بدهید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام ابتدا اظهارنامه فسخ ارسال کنید سپس دادخواست فسخ به دادگاه بدهید

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

پاسخ صحیح توسط همکاران داده شده است.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

ابتدا از طریق شورای حل اختلاف محل درخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس رسمی نمایید ، در صورت تایید کارشناس دادخواست فسخ معامله را تقدیم دادگاه نمایید ، البته مفاد قرارداد فی مابین نیز مد نظرقرار دهید .

مرضیه صفدری

سرکار خانم مرضیه صفدری :

با سلام و درود
اظهارنامه و سپس دادخواست فسخ معامله دهید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سؤال تکراری است و پاسخگویی صورت گرفته است.

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. توسط همکاران بطور صحیح پاسخ داده شده است.

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام ابتدا اظهارنانه و سپس فسخ به علت خیار عیب و تدلیس

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام اظهارنامه ارسال و سپس فسخ به دلیل خیار تدلیس

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با اظهارنامه اعلام فسخ کنید سپس تایید آن را از دادگاه بخواهید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

ارسال اظهارنامه فسخ و سپس دادخواست فسخ و مطالبه ثمن

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
قرارداد عقد بیع قابل فسخ است

شما باید ابتدا اظهارنامه برای فروشنده ارسال نمایید
و بعد دادخواست فسخ اقامه نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
می‌توانید تامین دلیل انجام دهید و سپس قرارداد خود را فسخ نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش مطروحه تکراری است و در گذشته پاسخ داده شده است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش مطروحه تکراری است و در گذشته پاسخگویی صورت گرفته است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش مطروحه بارها تکرار شده است و در گذشته پاسخگویی به نحو دقیق صورت گرفته است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سؤال تکراری است و قبلاً پاسخ داده شده است‌.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش مطروحه تکرار شده است و در گذشته پاسخگویی صورت گرفته است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا یک تامین دلیل انجام دهید سپس دادخواست فسخ قرارداد را داشته باشید

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

دروود
ابتدائا اظهارنامه فسخ قرارداد بیع و اعلام بطلان معامله با توجه به اینکه اعلام فسخ فوری میباشد
ارسال نمایید
مضاف بر اینکه می‌بایست شروط ضمن عقد و اصل قراداد مطالعه گردد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سؤال تکرار شده است و در گذشته پاسخگویی صورت گرفته است‌.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول ارسال اظهارنامه فسخ بعد دادخواست تایید فسخ

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول بهش اظهارنامه فسخ بده بعد دادخواست صدور حکم تایید فسخ

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سؤال تکراری است و در گذشته پاسخگویی صورت گرفته است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سؤال مطروحه تکراری است و قبلاً پاسخگویی صورت گرفته است.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اعلان فيخ نماييد و تامين دليل با جلب نظر كارشناسي و بعد دادخواست مطالبه وجه

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

از طریق دفاتر خدمات قضایی اظهارنامه فسخ ارسال کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید فورا اظهارنامه و دادخواست فسخ تقدیم کنید

سید مجید رمضانی

جناب آقای سید مجید رمضانی :

سلام ،شما اول یک اظهارنامه ارسال کنید و بعد از آن دادخواست حقوقی مبنی بر اعلام فسخ مطرح نمایید و اگر یکی از دلایل خودتون را معیوب بودن ماشین میداند شما باید بعد از اطلاع از معیوب بودن فورا اظهارنامه ارسال کنید تا این حق شما زایل نگردد

سعيد  پيروزي

جناب آقای سعيد پيروزي :

سلام
اولین اقدام شما ارسال اظهارنامه مبنی بر اعلام فسخ معامله به جهت خیار عیب است.
سپس دادخواست حقوقی تایید فسخ و استرداد ثمن معامله میباشد.
همچنین میتوانید تامین دلیل نیز در شورا ثبت تا مراتب ادعای شما توسط کارشناس تایید کردد

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

سلام مطابق قانون میتوانید با استفاده از اعمال خیار عیب معامله رو فسخ یا آرش و خسارت رو مطالبه کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما باید معامله را یا فسخ نمایید یا ارش و مطالبه خسارت بگیرید ابتدا تامین دلیل با اخذ نظر کارشناسی رسمی دادگستری اخذ نمایید

فاطمه  اميري

فاطمه اميري :

با سلام بسته به مفاد قرارداد میتوانید نسبت به فسخ یا مطالبه خسارت اقدام فرمایید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

امکان فسخ معامله وجود دارد پیشنهاد می شود جهت اخذ اطلاعات تکمیلی مشاوره تلفنی داشته باشید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام اظهارنامه فسخ به همراه تامین دلیل کارشناسی

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام
بدوا باید متن قرارداد شما مورد بررسی قرار گیرد
اگر خیارات را ساقط نکرده باشید می توانید معامله را فسخ کنید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

باید مفاد مبایعه نامه بررسی شود در صورت عدم اسقاط خیارات ، می توانید به استناد خیار عیب معامله را فسخ نماید.

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

نیاز به بررسی مبایعه نامه دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مبایعه نامه شما باید بررسی شود که حق فسخ و...دارید یا خیر و بر اساس آن اقدام کنید

سید سجاد میرکاظمی

جناب آقای سید سجاد میرکاظمی :

سلام با توجه به شرایطی میتوان داخواست فسخ یا الزام به محیا نمودن شرایط تعویض پلاک نمود

محمدعلی رضایی برزانی

جناب آقای محمدعلی رضایی برزانی :

سلام و درود
بسته به متن قرارداد ممکنه بتونید از خیار غبن یا عیب یا هردو استفاده کنید و دادخواست فسخ ثبت کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
راه های مختلفی متصور است بهتر است تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
ابتدا تامین دلیل کنید
سپس دادخواست فسخ

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مفادقرارداد شمامهم است اگر شرط فسخ گذاشتین فسخ کنید

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام اظهارنامه ارسال و سپس فسخ

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

امکان فسخ معامله از بابت خیار عیب و یا تدلیس بستگی به شرایط قرارداد �جود است ضمن اینکه از لحاظ کیفری نیز پرونده قابل پیگیری می‌باشد

منصوره  داوری

سرکار خانم منصوره داوری :

باسلام در ابتدا یه اظهار نامه برای فروشنده ارسال کنید بعد باید دادخواست فسخ‌ مبایعه نامه را بزنید البته منوط به متن قرارداد.

فرشته حسنوند

سرکار خانم فرشته حسنوند :

با سلام میتوانید مطابق همین عیوب و به تبع آن عدم تعویض پلاک معامله رافسخ نمایید

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

مورد مذکور را به وسیله اظهارنامه به ایشان اعلام نمایید و ایراد خودرو را در اظهارنامه به اطلاع ایشان برسانید و در همان اظهارنامه نیز اعلام فسخ قرارداد به علت عیب خودرو بنمایید و تقاضای استرداد وجه کنید درصورتی که به اظهارنامه شما ترتیب اثر نداد دادخواست فسخ قرارداد به علت خیار عیب تقدیم دادگاه نمایید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام
بدوا تامین دلیل وکارشناسی نمایید و سپس دادخواست فسخ معامله به استناد عیب موجود را مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اظهارنامه و دادخواست فسخ ارسال کنید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام ابتدا اطهار نامه در خصوص فسخ معامله به علت عیب در مبیع ارسال کنید سپس دادخواست فسخ به دادگاه بدهید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اظهار به فسخ و دادخواست مرتبط طرح و مطالبه وجه و خسارات قانوني

فردین تیموری

جناب آقای فردین تیموری :

با سلام
با توجه به اینکه خودرو دارای عیب اساسی می باشد شما باید با ارسال اظهارنامه به فروشنده اعلام فسخ کنید و متعاقبا دادخواست تایید فسخ و مطالبه ثمن‌ به دادگاه تقدیم نمایید
موفق باشید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام شما در حال حاضر معامله را انجام داده اید باید فسخ کرد منتها فسخ یک رویه خلاف قاعده حقوقی است که باید آن را بررسی کرد و بیع نانه شما را رویت کنیم صرف اطلاع اطلاع کافی نیست فسخ که حکم بگیریم پول به شما مسترد میشه

نورالله خجسته راد

جناب آقای نورالله خجسته راد :

سریعآ ازطریق ارسال اظهارنامه مراتب را به فروشنده اعلام وبه علت معیوب بودن آن اعلام فسخ معامله کنید.

مصطفي  ضيغمي

جناب آقای مصطفي ضيغمي :

سلام دادخواست اعلام فسخ معامله به علت خیار تدلیس و عیب مطرح بفرمایید قبلش هم اعلام فسخ به همین علت رو با ارسال اظهارنامه به اطلاعش برسانید

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

میتوانید معامله را به استناد خیار عیب فسخ کنید.

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،اظهارنامه فسخ وسپس دادخواست اعلام فسخ نمایید.

علاءالدین اصغری

جناب آقای علاءالدین اصغری :

سلام،اگر درقرار داد یکی از خیارات شرط شده‌ باشد. به استناد به خیار عيب تقاضای فسخ معامله کنید، یا با توجه به خیار تبعض صفقه به نسبت به عيب از ثمن‌ کم و باقی را قبول کنید. خیارات فوری است‌ و به محض اطلاع باید سریع اقدام کرد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

جهت فسخ واسترداد ثمن اقدام نمایید بدوا تامین دلیل نمایید