مشاوره حقوقی رایگان - رسیدگی به پرونده کلاهبرداری

باسلام. بنده در دادسرای انقلاب شیراز از فردی شکایت کلاهبرداری و تحصیل مال نامشروع کردم. متهم خودش مجرد میباشد و آدرسی که از ثبت احوال استعلام شد بنا به خاسته اگاهی پیدا نشد البته پس از مدتی متوجه شدیم که خانه پدریش دریکی ازروستاهای سددرودزن هست. حدود 20 روز پیش پرونده نیابت شد دادگاه انقلاب مرودشت که منطقه درودزن در حوزه مرودشت میباشد. میخواستم بدونم اولا بدل پرونده به چه دلیلی نیابت میشود؟دوما پرونده های کلاهبرداری چه مدت طول میکشد به نتیجه برسد و سوما اگر متهم با احضاریه خودش رو معرفی به دادگاه نکند و یا با حکم جلب هم نتونیم پیداش بکنیم رای دادگاه به چه صورت میباشد. با تشکر از وکلای عزیز و گرامی

پاسخ ها :

علي اكبر يونسي

جناب آقای علي اكبر يونسي :

سلام
1- چون آدرسی که از متهم بدست آمده خارج از حوزه قضایی شیراز است ناچارا باید نیابت داده شود
2- مشخص نیست و بستگی دارد به روند پرونده
3- در صورت وجود دلایل و احراز وقوع جرم بصورت غیابی رسیدگی و محکوم میشود

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، دادسرای انقلاب اسلامی صلاحیت رسیدگی به اتهام کلاه برداری را ندارد و به این اتهام و جرم در دادسرای عمومی محل وقوع جرم رسیدگی می شود .