مشاوره حقوقی رایگان - زمینم را دولت گرفت

سلام من زمین داشتم با متراژ 260 خواستم شروع کنم به ساخت و ساز
سند هم هست تمام مدارکش کامله اما رئیس بنیاد مسکن میگه نقشه ها عوض شدن و زمین شما جزو راه است
اما گفتن به من زمین دیگری میدن
در واقع من یه جوان متاهل هستم خواستم پولی رو که جمع کردم شروع ساخت و ساز کنم. سوال من اینه که ایا واقعا به من جای دیگری زمین میدن. و چقد طول میکشه تا بدن. در ضمن زمین من دو نبش بوده با مساحت 260 متر و نزدیک جاده اصلی ایا ممکن است من ضرر کنم یا خیر؟

پاسخ ها :

زمین در طرح