مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت پارک خودرو همسایه

باسلام خدمت عزیزان،سئوالی داشتم لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم همسایه کناری بنده با وجود پارکینگ یک خودرو خودش توی کوچه گذاشته که یکساله تکون نداده و چرخ‌هاش کم‌باد و پنچر شده و یکماهی هست خودرو دوم خودش اورده جلوی خونه ما پارک کرده و روش چادر کشیده و اینو هم استفاده‌ای ازش نمیکنه که هم ما هم همسایه های اپارتمان ما برای ورود خروج از پارکینگ باید کلی عقب جلو کنیم تا ماشین بره پارکینگ یا دربیاد،راهی هست به این اقا بگیم اینکارش اشغال کوچه هست و ماشینایی که استفاده نمیکنه رو گذاشته توی کوچه اونوقت یکی مثل من یا همسایه دیگه ‌مون باید ماشینشو ببره توی خیابون اصلی پارک کنه که بنده‌خدا دیشب از ماشینش سرقت شده

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

زنگ بزنید 110 بگید دوتا ماشین تو کوچه خیلی وقته پارک شده و کسی تکونش نمیده و ایجاد مزاحمت در تردد می کنه

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله. موضوع قابل طرح دردادگاه تحت عنوان مزاحمت میباشد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
امکان اقامه دعوا توسط شما وجود خواهد داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با 110 تماس بگیرید و صورتجلسه کنید و سپس با عنوان مزاحمت شکایت کنید
فیلم و عکس نیز بگیرید..