مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

با سلام
در سال 86 یک واحد آپارتمان توسط بنده به علت داشتن وام مسکن بنام همسر قبلی قولنامه کردم ولی کلیه پرداخت ها از دست چک و حساب بانکی من انتقال داده شده و این موضوع در سال 91 با قولنامه از همسرم به بنده انتقال یافت و بعد از مدتی در سال 94 همسرم طرح دعوی اثبات مالکیت کرد که بنا به مستندات بنده دادخواست نامبرده را در دادگاه با رای رد دعوی خاتمه دادم مجدد در همان سال همسرم طرح دعوی پرداخت ثمن‌ معامله و خسارات ناشی از عدم پرداخت به دادگاه ارائه داد و مجددا توسط کارشناس 3 نفره رای به نفع من صادر شد و در حال حاضرمورخ 1402/08/10دادخواست تنفیذ فسخ را به دادگاه ارائه داد است ادعا نامبرد بعد از گذشت 11 سال مبلغ فروش میباشد یعنی ادعا می کند که مبلغ ثمن‌ معامله در آن زمان سال 91 بیشتر بوده و به علت عدم اطلاع از بازار به مبلغ کمتر فروختم. لذا با توجه به رای های صادره قبلی و ماهیت خرید ملک که از ابتدا بنام نامبرده ولی برای خودم بود دادخواست نامبرده بی اساس است یا خیر لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. احتمال نتیجه گرفتن ایشان با توجه به آرا محکومیت قبلی و توجها به توانایی اثبات شما مبنی بر پرداخت کل ثمن معامله اولیه فیمابین همسرتان و فروشنده قبلی و همچنین اثبات صوری بودن معامله موصوف به جهت منع خرید توسط شما(بعلت وام مسکن) بسیارکم است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بی اساس است.
کافیه دادنامه های قبلی را به دادگاه فعلی ارائه دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
قطعا قرار رد دعوا صادر خواهد شد
فسخ قرارداد ناشی از خیار غبن فوری است
و لایحه دفاعیه تخصصی تنظیم و برای دادگاه ارسال نمایید