مشاوره حقوقی رایگان - اصلاح گواهی حصر وراثت

با سلام

بنده 8 سال پیش مادرم فوت کرده اند و به عنوان تنها وارث ایشان گواهی حصر وراثت دریافت کرده ام. حال امسال در هنگام درخواست المثنی برای شناسنامه خودم ، به دلیل یک مشکل قدیمی و تعارض در ثبت احوال نام خانوادگی و نام پدرم تغییر کرده اند. حال خواستم ببینم آیا با توجه به تغییر نام خانوادگی و نام پدرم باید گواهی حصر وراثت اصلاح گردد یا با توضیحات شناسنامه اصلاحی خودم میتوان از گواهی حصر وراثت موجود استفاده کرد ؟

پاسخ ها :

رضا علمداری

جناب آقای رضا علمداری:

سلام
‌وقت عالی بخیر .باید اصلاح گردد .

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،توضیحات شناسنامه برای همین امورات است نیازی به اصلاح گواهی حصروراثت نیست.موفق باشید