مشاوره حقوقی رایگان - قفل کردن درب اصلی ساختمان

سلام. من در ساختمان 6واحده زندگی میکنم چند وقت پیش یکی ازانباریها سرقت شد صاحب آن انباری واحد 1میباشد سرخود از فردا شبش درب اصلی رو قفل میکنه بنده طبقه سوم هستم باید سه طبقه بیایم پایین درو رو برای مهمان باز کنیم آیا این کار بدون مشورت با دیگران صلاح هست ؟
بنده چگونه باید اقدام کنم که ایشان دیگه این کارو تکرار نکن ممنون ازشما

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از طریق دادگاه طرح دعوی کنید.

مريم  واحدي دارستاني

مريم واحدي دارستاني :

اظهارنامه ارسال کنید و در صورت تکرار میتوانید شکایت ممانعت از حق مطرح نمایید