مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

سلام این سوال را قبلا فرستادم جواب درستی ندادید لطفا جواب کامل و واضحی بدهید.
اگر کسی به دختری علاقه داشته باشد و این علاقه یه طرفه باشد و پسر بزور با دختر رابطه جنسی کند و پرده بکارت دختر را پاره کند دختر و پدرش از پسر شکایت کردند حکم و مجازات پسر چیست؟ پسر این کار رو کرده تا شاید از این طریق به دختر برسد و بتوند با دختر ازدواج کند و مجبور کند دختر را تا باهاش ازدواج کند ولی دختر شکایت کرده خواهشا سریع و کامل جواب بدین مجازات پسر چی است؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" این سؤال کراراً به انحاء مختلف (گاهی از زبان فاعل و گاهی از زبان مفعول) مطرح شده و پاسخ قانونی مقتضی نیز قبلاً به آن ارائه شده است . به نظر می رسد پرسشگر از طرح بی پرده و مکرر این نحو سؤال لذت برده و اهداف خاصی را دنبال می کند . از مدیر محترم سایت دادراه انتظار و توقع بیش از این است تا ضمن نظارت بیشتر بر نشر سؤالات کاربران از نشر این گونه سؤالات تکراری که با اخلاق اسلامی و عفت عمومی سازگار نیست جلوگیری بعمل آورند .

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اولا علاقه یک طرفه نیست بایدطرف مقابل هم علاقه مندوراضی باشدثانیااگربازورواجبارباشدعنوان زنای به عنف مصداق داردوحکم آن اعدام است بر اساس ماده 82 قانون مجازات اسلامی، حد زنای به عنف اعدام است. این ماده كه دارای چند بند است، می گوید:’ حد زنا در موارد زیر قتل است و فرقی بین جوان و غیر جوان و محصن و غیرمحصن نیست …. بند د – زنای به عنف و اكراه كه موجب قتل زانی اكراه كننده است.امیدوارم که این بارپاسخ راگرفته باشید.موفق باشید