مشاوره حقوقی رایگان - تخریب خانه مسکونی دارای سکنه به خاطر 1.5 متر

با سلام
مادر و خاله من 17 سال پیش یه قطعه زمین به صورت مشترک خریداری کردن و برای هر کدوم یک قولنامه به اندازه نصف زمین صادر شده و در بنگاه املاک به صورت شفاهی خالم گفته ضلع شمالی مال شما ولی در قولنامه ضلع شمالی به نام خالم زده شده و بعد 17 سال ما در ضلع شمالی ساخت و ساز کردیم و الان عرض کوچه عوض شده و خالم شکایت کرده که ضلع شمالی مال منه و شما 1.5 متر (12 متر مربع) به خانه من پیشروی کردید و ظاهرا دادگاه حکم تخریب صادر کرده و خالم خواستار مبلغ زیادی بابت اون 1.5 متر هست.
حالا سوال من اینه که میتونه خونمون رو تخریب کنه؟ میشه کارشناس آورد که فقط مبلغ واقعی زمین رو بهش بپردازیم نه اون مبلغی که خودش میخواد؟
امکان پرداخت اقساطی خسارت وجود داره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

تخریب ملک خسارت ملک