مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع المعامله بودن

درود بر شما با عرض معذرت سوالي داشتم???
من مالك ششدانگ ملك تجاري هستم و همچنين چهار دانگ سرقفلي
دو دانگ سرقفلي به نام كس ديگري هست كه توقيف هستاول مهريه و طلبكار هاي ديگر كه حكم جلب دارن و ممنوع معامله هست من ميخوام دوانگ رو بخرم ايا راهي به غير از مراجع قضايي دارد به دليل زمان بر بودن
و اينكه راه قانوني هست كه بعدا به مشكل نخورم و مورد ديگه اينكه ميگن از طريق دادگاه ٦ دانگ سرقفلي به مزايده ميرود ولي من ملك رو لازم دارم ايا راهي هست كه فقط دو دانگ به مزايده برود ممنون از همگي اساتيد عزيز

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید قرارداد مناسب تنظیم و زوجه توقیف کننده هم ذیل آنرا امضا کند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر فقط همان دو دانگ به مزایده می رود می توانید در مزایده شرکت کنید البته تا زمانی که شرایط پرداخت مبلغ سرقفلی از طرف مالک به مستاجر فراهم نشده است به مزایده نمی رود