مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از طرف زوجه

سلام من دوبار ازشوهرم طلاق گرفتم و هردوبار بخاطر اصرارهای مکررش برگشتم اخلاق خوبی ندارد و ازنظر روابط جنسی هم درعسروهرج هستم دخترم با حساب سال قمری اواخر تابستان 1403نه سال تمام می‌شود آیا من می‌توانم در تابستان سال1403اقدام به طلاق کنم و حضانت دخترم را بگیرم ازنظرمالی توانایی بزرگ کردنش رادارم و دخترم هم میخواهدبامن باشد؟برای طلاقم هم چیزی نمی‌خواهم آیامیتواند بگویدطلاق نمیدهم؟باتشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
حضانت فرزند بالاتر از 7 سال بر ‌عهده پدر است مگر عدم صلاحیت پدر در مراجع قضایی احراز و اثبات گردد
برای اقامه دادخواست طلاق ، زوجه باید دلیل داشته باشد و عسر و ‌حرج زوجه اثبات گردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پاسخ سوال اول مثبت و پاسخ سوال دوم شما بستگی به دلایل شما برای طلاق دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بتوانید طلاق بگیرید دخترتان اگر خواست می تواند پیش شما بماند و برای نفقه نیز می تواند از پدرش مطالبه کند.
برای طلاق باید دلیل داشته باشید و دادگاه به راحتی با درخواست طلاق موافقت نمی کند.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بله پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل دادگستری کمک بگیرید

ضیافت فرخشاهی

سرکار خانم ضیافت فرخشاهی:

با سلام فرزند دختر بعد از رسیدن به سن بلوغ نه سال تمام قمری حق انتخاب دارد و میتواند انتخاب کند که با پدر یا مادر زندگی کند . برای طلاق هم در صورت تحقق هریک شروط مندرج در سندنکاحیه و یا به استناد عسروحرج تقاضای طلاق بدهید و در صورت ثبوت حکم طلاق صادر میگردد