مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز جنسی به زور

سلام پسرخاله ام من باکلک ازخونه برده وضرب شتم با زور به من تجاوز کرده تومزرعه ویکی هم دیده منم شکایت کردم راهنمایی میکنید پزشک قانونی بدن کبودمنونوشته فقط آزمایش خون مانده چیکارکنم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
منتطر نتیجه جواب آزمایشات باشید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به همین منوال پیگیر باشید و از کمک وکیل بهره مند شوید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شکایت خودتان را پیگیری کنید‌از شاهد هم بخواهید شهادت دهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است.
می توانید با عنوان آدم ربائی و تجاوز به عنف شکایت کنید.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام پیگیری شکایت نمایید، با توجه به حساسیت موضوع پیشنهاد میکنم از طریق وکیل دادگستری ماجرا پیگیری گردد.

ضیافت فرخشاهی

سرکار خانم ضیافت فرخشاهی:

سلام آزمایشات رو انجام بدید و پیگیر شکایت باشید و شاهد هم به دادگاه معرفی نمایید چنانچه دوربین مداربسته در محل وجود دارد تقاضای بازبینی دوربین هم مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
سریعا طرح شکایت تا به پزشکی قانونی معرفی شوید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس گواهی پزشکی قانونی و شاهد شکایت خود را پیگیری کنید تا صدور رای نهایی