مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز جنسی

با عرض سلام و ادب، تقریبا 2 هفته پیش یه ماشین که مثلا مسافر کشی میکرد مامانم و خواهرم رو سوار کرد و کمی جلوتر هم یک آقای دیگر را سوار کرد که بعدا مشخص شد همدست راننده بوده، به محض سوار شدن یه قمه رو گذاشت روی گردن مادرم و به خواهرمم گفت اگه کوچکترین صدایی ازت در بیاد سر جفتتون رو میبرم، با یه شخص دیگه هم تماس تلفنی گرفتن و چند دقیقه بعد هم اون سوار شد، چشمهای مامانم و خواهرم رو بستن و بردنشون توی یه جای خیلی خیلی دور که به گفته مامانم گارگاه بلوک زنی بود، 2 نفر دیگر هم در گارگاه بودن که کلا 5 نفری مامانم و خواهرمو لخت کردن و 3 روز بصورت مداوم و چرخشی وحشیانه به آبجیم و مامانم تجاوز میکردن، البته مامانم چند ساعت اول با گریه و خواهش التماس به اون وحشیا گفت هر کاری دوست دارین با من بکنید ولی به دخترم کاری نداشته باشید چون هنوز آمادگی این کارها رو نداره و پرده بکارت داره، اون حرومزاده ها اول قبول کردن که کاری به خواهرم نداشته باشن ولی بعد مثل وحشیا با مامانم و آبجیم جلوی چشم همدیگه سکس کردن و برای اولین بار بود که من خواهر 17 ساله م رو در حال درد کشیدن شدید دیدم(بی شرف ها فیلم گرفته بودن) و فیلمها رو کم کم برای من میفرستادن تا باجگیری کنن و تا الان 2 تا سکه نیم بهار هم بهشون دادم که فیلمها رو ازشون بگیرم ولی تا الان که موفق نشدیم، مامانم میگه اگه شکایت کنیم فیلمامون رو پخش میکنن تازه مکان زندانی شدن رو هم نمیدونه چون چشماشون بسته بود، دلم میخواد گیرشون بیارم و آتیششون بزنم تمام بدنشون سیاه و کبوده، خیلی حالشون خرابه، بنظر شما اساتید محترم کاری میشه انجام داد؟ ممنون میشم جواب بدید و راهی بهمون نشون بدین

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بله قطعا میتونید از وکیل دادگستری در طرح شکایت و پیگیری موضوع کمک بگیرید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اولا اینجانب بطور رایگان در خدمت شما هستم اگر در تهران هستید جهت اخذ کمک و مساعدت حقوقی تماس بگیرید تا هر کاری لازم است انجام شود
اگر در تهران نیستید قزل از هر چیز مراتب را کتیا به دادستان محل گزارش کنید سپس به دفتر خدمات قضایی مراجعه و شکایت کنید نگرانی از تهدید و پخش فیلم نداشته باشید شما قربانی هستید پخش فیلم به سرعت دستگیری انها کمک میکند

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام متاسفم
حتما از آنها شکایت کنید
ای کاش قبل از پاک شدن اثار و علایم تجاوز شکایت میکردیذ
اصلا نترسید
اگر فیلم را پخش کنند زودتر گیر می افتند
کمکی از من بر بیاد در خدمتم

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

درخواست استعلام تماس های ورودی و خروجی و پیامک ها و نقطه زنی متهمین در بازه زمانی مورد نظر را دهید و دوربین های مسیر تردد را چک کنید و حتما به پزشکی قانونی هر چه سریعتر مراجعه کنند و علیه انان ادم ربایی و تجاوز به عنف شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود سریعا مراتب به 110 اعلام وار طریق کلانتری به پزشکی قانونی مراجعه شکایت خود را از طریق دادستان ودفتر قضایی انجام دهید.حتماانجام دهید واصلا نترسید حتی میتوانید از حفاظت سپاه نیز کمک بگیرید

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
شکایت تجاوز به عنف وآدم ربایی شود

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله قطعا راهکارهایی وجود دارد. حتما طرح شکایت کنید.