مشاوره حقوقی رایگان - مهلت پرداخت پیش قسط مهریه بعد از دادگاه تجدید نظر

حکم دادگاه تجدید نظر 10 آبان برام اومد پیش قسطش رو کم کردن چقدر وقت دارم این پیش قسط رو تهیه کنم ؟
تاریخ ابلاغ حکم دادگاه تجدید نظر 10 آبان بوده...آیا باید منتظر ابلاغیه از اجرای احکام باشم؟

پاسخ ها :

الهه طالبی

سرکار خانم الهه طالبی :

سلام، بعد از صدوراجراییه شما مکلف به پرداخت اقساط مهریه هستید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
منتظر ابلاغ اجرائیه بمانید و بعد مبلغ را واریز کنید