مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

سلام من یک چک دارم به مبلغ سی میلیون تومان الان 50 روزه که برگشت نزدم چون حساب خالی بوده چون صادر کننده آشنا بوده از من وقت میخواسته.
چک بابت 20میلیون وجه نقد و 10میلیون میوه که نسیه میبرده از مغازه میوه فروشی بوده ولی در چک نوشته نشده بابت چی بوده
20میلیون هم که دادم کارت به کارت کردم. ولی از 10میلیون میوه هیچ مدرکی ندارم.
حالا اگر چک برگشت بزنم طرف میتونه تو دادگاه بگه به خاطر 20میلیون طلب 30 میلیون چک گرفته و ربا بشه؟