مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی

سلام وخسته نباشید بنده حدودده سال با ماشین شخصی خودم باداشتن مدرک لیسانس دردمجبوری وبیکاری مشغول کارشدم همه هزینه های خودروباخودمون بودبصورت استیجاری کارمیکنم اول پرایدداشتم بعدگفتندبایدپژوباشه وام گرفتم عوضش کردم .سوال من اینه چرا حالا که بحث تبدیل وضعیت چرا مستقیم با خودمون قراردادنمی بندن چرابایداین وسط شرکت حق ما را بخوره بخدا 200یا300تاماشین هستن میگن تبدیل وضعیت شامل حال شما نمیشه این چه عدالتیه بایدبه کجا شکایت کرد.ساعتی 45تومان قراردادبسته ساعتی 37تومان به ما میده اونم هردوماه یکبارچرااین واسطه ها را ورنمیدارن .این همه ظلم تاکی .این چه عدالتیه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. به جهت هرگونه تحمیل هزینه بعدی و… متاسفانه رویه ای مرسوم است در بعضی ادارات. که منع قانونی نیز متاسفانه ندارد.
وچاره ای نیست.